Captează atenția cu un flipchart magnetic mobil übers!

Captează atenția cu un flipchart magnetic mobil übers!

Dacă ți-a fost dor de übers, ei bine, află că revine cu noutăți! În tot acest timp, übers și-a refăcut forțele și s-a gândit la o strategie prin care să te poată ajuta și mai mult în viața de zi cu zi. Așa că astăzi, übers îți prezintă noutatea care te va ajuta să captezi atenția publicului tău cu un flipchart magnetic mobil!

„Să fii un trainer bun nu este simplu, dar nici complicat. Trebuie să captezi atenția!”, spune Teodora Mușat, trainer. „Depinde, în primul rând, de cât de mult îți place să faci acest lucru, dar depinde și de ce mijloace ai la îndemână pentru ca acele lucruri pe care dorești să le transmiți să rămână în mintea participantului. Cum obții acest lucru? Din experiența mea, chiar printr-un lucru foarte simplu: scrisul de mână. De aceea, folosirea unui whiteboard sau a unui flipchart mobil în timpul unui training este soluția cea mai simplă pentru captarea atenției. Mișcă-te dacă este nevoie! Repoziționează flipchartul mobil în așa fel încât ceea ce tu scrii să fie vizibil în toată sala. Nu îți lăsa publicul să își piardă concentrarea din cauza unui astfel de inconvenient.”

În plus, acest flipchart magnetic mobil îți poate fi de ajutor chiar și acasă. Scrie cele mai bune idei pe flipchartul mobil übers și fă-ți o privire de ansamblu! Apoi folosește magneții colorați pentru a seta punctele de interes. Raportul anual, lucrarea de doctorat sau licență vor fi gata la timp, iar tu vei fi mai bine pregătit atunci când va trebui să le susții în fața unui auditoriu. übers îți ține pumnii strânși! 😊

Pentru mai multe detalii despre flipchartul magnetic mobil übers, accesează: flipchartul übers. Aici vei putea afla și de unde poți achiziționa noutatea übers 😊.

Stai aproape! În curând, übers îți va povesti și despre alte noutăți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.